Set Ghiozdan ergonomic echipat, BELMIL-Mini-Fit Amazing Butterfly

380,00 RON

 Set ghiozdan special conceput pentru copii de vârstă preșcolară pană în vârsta de clasa a ll-a.

Cantitate

  • Site securizat. Datele tale sunt in deplina siguranta Site securizat. Datele tale sunt in deplina siguranta
  • Livrare in 24 - 72 ore de la plasarea comenzii Livrare in 24 - 72 ore de la plasarea comenzii
  • Retur in 14 zile daca nu esti multumit Retur in 14 zile daca nu esti multumit

“Mini-Fit”

Acest model este special conceput pentru copii de vârstă preșcolară pană în vârsta de clasa a ll-a. Mărimea sa mică este specific fabricată pentru această grupă de varstă cu intentia de a elibera copii de o povară inecesară.

Foarte ușor

Ghiozdanul “Mini-Fit” cântărește doar intre 755-800 g, astfel povara purtării ghiozdanului este minimalizată. Acesta este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, durabil și impermeabil.

Compartimente interioare spațioase

Conține compartimente inteligent divizate, cum ar fi pentru cărți sau calculatoare de buzunar, care ajută copii să-și organizeze mai usor rechizitele. Conține și două compartimente interioare largi. Cărțile și caietele de toate mărimile încap perfect în compartimente. Buzunarele laterale conțin bretele elastice pentru compartimentarea sticlelor de apă (până în 0.7 litri) și umbrele.

Rezistență

Întăririle pe toate părțile ghiozdanului și fondul puternic asigură stabilitate și rezistență. Partea de fond conține și caracteristici adiționale: asigură ca ghiozdanul să stea drept în orice situație, previne murdărirea părții de fond a ghiozdanului și menține conținutul ghiozdanului uscat chiar și pe vreme ploioasă.

Bretea de piept pentru o distribuție optimală a greutății

Rucsacul este echipat cu o bretea de piept ajustabilă pentru o distribuție optimă a greutății ghiozdanului. Breteaua este în special importantă în timpul mersului pe bicicletă sau în timpul alergării deoarece împiedică rucsacul să alunece de pe umerii copiilor.

Elemente extra

Partea de sus a ghiozdanului conține două mânere pentru un uz diversificat. Unul dintre mânere este acoperit cu un strat de cauciuc pentru ca ghiozdanul să fie cărat cu usurință și în siguranță de copil chiar și în mâini, iar celălalt mâner este special conceput pentru agățarea ghiozdanului într-un dulap sau pe cuier.

Ergonomie

Forma ergonomică și căptușeala de spate respirabilă sunt special destinate minimalizării discomfortului cauzat spatelui copiilor. Bretelele de umăr sunt dotate cu căptușeală și sunt ajustabile, astfel comfortul zilnic este asigurat. Bretelele de piept detașabile conferă o distribuție optimă a greutății ghiozdanului.

Recomandat de doctori și specialiști

“Ghiozdanele Belmil sunt excelente din punct de vedere ortopedic și anatomic!” Prof. Dr. Mészáros Tamás din cadrul Departamentului de Ortopedie din Universitatea din Szeged, Ungaria. (Pentru mai multe informații vizitați: https://www.belmil.com/ergonomics)

Siguranță

Cu ghiozdanele Belmil siguranța este garantată chiar și pe întuneric: bandajele reflectorizante atent poziționate pe toate părțile ghiozdanului și un lacăt de metal puternic dotat cu elemente reflectorizante care conferă vizibilitate și pe timp de noapte.

Notă: Greutatea exactă a produsului poate varia între +/- 5%.

Vârstă recomandată: 6-8 ani

Dimensiuni: Î 36 Lu 28 Lă 19 cm

Greutate: 755-800 g

Volum: cca. 17 litri

Material: impermeabil, poliester

Garanție: 2 ani

Extra: breloc reflectorizant și orar Belmil

Set "Mini”: Ghiozdanul conține

· penar pătrat,

· penar tip săculeț (neechipat) și

· sac de sport

Penar tip borsetă

Acest tip de penar este de formă ovală și oferă spațiu suficient pentru mai multe stilouri și creioane. Este fabricat cu un fermoar rezistent.

Mărimi: La: 8 x Lu: 20 x D: 7.5 cm

Material: poliester

Produs în Serbia, Europa

Penar (neechipat)

Penar de înaltă calitate cu două compartimente. Compartimentul interior conține o clapă rabatabilă dublă, a cărei parte frontală conține și două buzunare transparente, dintre care unul conține deja un orar printat, iar ambele buzunare sunt perfecte pentru a stoca hârtiuțe sau carduri. Partea dorsală și frontală a clapei rabatabile conțin bucle elastice pentru instrumentele de scris.

Bucle elastice pentru:

· Creioane – 27 buc.

· Riglă – 1 buc.

· Radieră – 1 buc.

· Ascutitoare mică – 1 buc.

· Copertă transparentă pentru orare – 2 buc.

Mărime: 14 x 20.5 x 3.5 cm

Material: poliester

Produs în Serbia, Europa

Sac pentru sport cu fermoar si buclă

Sacul pentru sport Belmil este perfect pentru activitățile sportive. Conținulul sacului poate fi fixat ușor cu ajutorul cordonului. Este foarte ușor si simplu de depozitat. Un compartiment cu fermoar este adăugat. Datorită compartimentului adițional în partea din spate a sacului, circulația aerului este asigurată, astfel este perfect pentru a ține în el pantofii de sport. Este fabricat din material durabil. Este recomandat pentru orele de sport și activități sportive. Poate fi folosit și ca rucsac.

Mărime: 43 x 45 cm

Material: poliester

Produs în Serbia, Europa

8605036820831